Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

7,6 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,7
Komfort
7,2
Lokalizacja obiektu
8,0
Udogodnienia
7,2
Personel
7,6
Stosunek jakości do ceny
7,9
Opinie
    Piotr Panufnik
    pl
    5,8
    17 lutego 2018
    Nieprzyjemny zapach w pokoju. Od samego rana hałas z kuchni. Byliśmy w lutym i w pokoju niestety zimno. Klimatyzacja stara straszie głośna.
    Wygodne łóżko, dostęp do internetu.
    Artur
    pl
    5,8
    7 lutego 2018
    Najgorszy był hałas. Codziennie ok. 6:00 właściciel przygotowywał śniadanie, a mieliśmy pokój nieopodal jego kuchni. Od 6:00 słyszeliśmy ciągłe walenie, pukanie, stukanie i brzęk talerzy. Hotelik mały, więc prawdopodobieństwo trafienia takiego pokoju baardzooo duże.
    Śniadania super- ser, salami, płatki, jajka, rogale, słodkie bułki, jogurty, miód, dżem. Było w czym wybierać. Bardzo miły personel, choć ciężko się było dogadać, bo po angielsku mało mówili.
    pt
    7,5
    5 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Hanna
    gb
    4,6
    3 listopada 2017
    Rzym piekny ale hotel nie byl dobrym wyborem.
    Wi fi nie dziala prawidlowo. W pokoju praktycznie nieosiagalne. Obok recepcji czsem tez nie bylo. Ciepla woda jest rano. Potem roznie bywa.
    Wygodne lozko, smaczne sniadania.
    Wróbelek
    pl
    7,5
    12 września 2017
    Idealna lokalizacja dla osób chcących pozwiedzać. Bardzo spokojna okolica bez hałasu samochodów. Śniadania standardowe, codziennie bardzo podobne ale smaczne można się najeść (rogaliki, jogurty, owoce a nawet trochę wędlin, chleba i jajka). Wi-fi super ale przez 7 dni były awarie i brak dostępu. Trafił się nam trochę ciemny pokój ale w sumie i tak całymi dniami byliśmy poza hotelem. Było sympatycznie ale bez rewelacji, za taką cenę było ok :)
    Łukasz
    pl
    7,9
    29 sierpnia 2017
    Po przeczytaniu komentarzy, wydawało się, że śniadanie będzie w formie bufetu. Niby było, ale trzeba napisać, że i tak skromne.
    Miłą obsługa i możliwość wczesnego zakwaterowania to ogromny plus. Pokój czysty, codziennie sprzątany. Dobra lokalizacja, mimo, że odrobinę na obrzeżach ścisłego centrum wszędzie można dojść pieszo albo podjechać z pobliskiej stacji metra
    Łukasz
    pl
    7,1
    16 lipca 2017
    Na krótki pobyt
    Nie wszyscy z obsługi rozumieli po angielsku, co utrudniło kontakt.
    Obsługa starała się pomóc w różnych kwestiach. Pokój spełniał nasze oczekiwania, natomiast można by było poprawić czystość i jakość łazienek. W okolicy bardzo dobra pizza, sklep spożywczy.
    Andrzej136
    be
    7,1
    28 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kamil
    pl
    10
    8 marca 2017
    Hotel godny polecenia
    Oznaczenie Hotelu - bardzo mała tabliczka na budynku. Na Mapach Google - oznaczony jest zły budynek.
    Przemiła obsługa, bardzo czysto, pyszne śniadania i idealna lokalizacja do bazy wypadowej na zwiedzenia Rzymu. Bardzo blisko od dworca Roma Termini.
    Elżbieta
    pl
    6,2
    6 marca 2017
    prysznic raz parzył a raz woda była lodowata!
    cisza w nocy
    Dovilė
    lt
    8,3
    4 marca 2017
    Gera vieta, malonus personalas, viešnage esame labai patenkinti.
    Kambaryje silpnokas apšvietimas, interneto wifi kambariuose trūkumas.
    Personalas labai paslaugus ir malonus. Pusryčių įvairovė. Kambario jaukumas, labai smagu buvo, kad kambaryje turėjome virdulį ir puodelius.
    Przemysław
    pl
    7,5
    3 marca 2017
    Pobyt w Rzymie
    Oberwane drzwi od kabiny prysznicowej . Dość głośno nad ranem ( odgłosy z kuchni ) , słyszalne przynajmniej w pokoju nr. 6
    Lokalizacja - blisko do większości zabytków Rzymu. Śniadania europejskie , można się spokojnie najeść. Blisko przystanek autobusu 62 którym bezpośrednio dojeżdżamy do Watykanu.
    Arminas
    lt
    8,3
    1 marca 2017
    Dar kartą grįžtume
    Galėtu būti geresnė garso izoliacija.
    Labai gera vieta,puikios lovos.Geras ,paslaugus personalas.
    pl
    7,9
    25 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paulina
    pl
    7,5
    5 stycznia 2017
    Jedynym zarzutem troszkę nieprzyjemny zapach na korytarzu .
    Za ta cenę polecam ! Śniadania nie są wielce rozbudowane ale mimo iż jestem wymagająca uważam, że każdy się wyżywi. Do Metra jest OK 700m ale lokalizacja jest na tyle dobra, ze warto korzystać z własnych nóg ! Wiele się zobaczy ! Personel całkiem sympatyczny ! Blisko park, cudowny park na poranny spacer czy jogging idealnie ! Polecam z termini dojść pieszo OK 10/12 min
    Elzbieta
    gb
    4,6
    20 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta Ochocka
    pl
    7,9
    27 listopada 2016
    Idealny hotel dla zwiedzających miasto
    Prysznic się zatykał i wieczorami brakowało ciepłej wody - modernizacja łazienek i hydrauliki na pewno by się przydała. Bufet mało urozmaicony i brakowało koszy na drobne odpadki śniadaniowe (opakowania po maśle, herbacie, skórki owoców).
    Obiekt w starej kamienicy z zabytkową windą, którą można uznać za dodatkową atrakcje. Lokalizacja bardzo na plus, wszędzie można dostać się pieszo. Pokój wystarczający, zdjęcia oddają realny wygląd. Śniadania w formie bufetu zdecydowanie jako atut - nigdy nie wyszliśmy głodni. Obsługa bardzo miła, zarówno starszy Włoch, który kazał nam "jutro mówić po włosku" jak i młoda Pani, która z własnej inicjatywy informowała nas np. o utrudnieniach w ruchu. Mapa z holu posłużyła przez cały wyjazd :-)
    KRZYSZTOF
    pl
    9,2
    10 listopada 2016
    Świetny obiekt w bardzo dobrej lokalizacji. Bardzo blisko centrum i dworca kolejowego Termini
    Jangcyciang
    pl
    6,7
    7 listopada 2016
    Nie żałujemy pobytu, troszeczkę daleko do metra ale są autobusy :-)
    Za mało gniazdek z prądem.
    Hotel jak hotel, normalny.
    Katarzyna Anna
    pl
    8,3
    11 sierpnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii